søndag den 24. april 2011

Farvning af Miss Beezy

Gennem årene har jeg strikket indtil flere kjoler, som jeg faktisk har været ret glad for. De har (ud over at være strikkede) haft noget til fælles: De er allesammen blev ændret i forhold til det oprindelige design. Jeg ved ikke hvad det er. Det er som om de altid liiige trænger til en modifikation før jeg rigtig bliver glad ved dem...

 Her er et eksempel:

Det drejer sig om Miss Beezy fra Geilsk, som jeg har strikket i grafit og lilla (og endda i en version med modificerede ærmer i forhold til den oprindelige opskrift). Man skulle ellers tro at jeg snart havde lært, at jeg bliver gladest når jeg holder garderoben i (meget) afdæmpede farver, men nej... Derfor fik kjolen ad to omgang en tur i køkkenvasken med sort håndfarve fra Dylon (købt hér).


Behøver jeg at sige, at man skal passe meget (MEGET) på ikke at få farve på huden? Gemalen grinede i al fald inderligt, da jeg pludselig råbte på hjælp til at tørre et betragteligt Dylon-sørøverskæg af ansigtet fordi jeg lige kækt skulle vende kjolen i vasken, og det gav en enormt sprøjt lige i hovede på mig :)


Sorte blev de lilla striber ikke, men endte som mørkeblå.

Jeg er rigtig glad for resultatet :)

(I have knitted several dresses for myself and I always feel that they need a little adjustment - this time it's Miss Beezy from Geilsk.... I altered the sleeves, and found the colours a litte to bright for me. The dress started out as black/dark grey and lilac and ended up as black and navy-striped dress... I really like the result!)

4 kommentarer:

 1. Hvor sjovt at du ender med at ændre på det hele, men jo en genial måde altid at få unikt design på :)
  Jeg syntes kjolen er vildt fed!!

  SvarSlet
 2. Hvor sjovt, havde aldrig tænkt på at kunne farve strik! Fedt at du nu har fået kjolen som du ville have den :0)

  SvarSlet
 3. Det er da en genial ting - at farve strik....jeg ville nok have endt med at kassere kjolen....god idé!
  Og den er i øvrigt blevet flot med de nye farver :-D
  Kh Karen

  SvarSlet
 4. Farverne er blevet rigtig gode - kan forestille mig panikken med sørøverskægget - fnis fnis.

  SvarSlet

 

avandia