tirsdag den 28. september 2010

Møbius (Læsø Uldstue)

Der er vist efterhånden rigtig mange i blogland der har strikket et Møbius-sjal. Sjalet er baseret på en matematisk model: Møbius-båndet, der er en tredimensionel model med kun én side... Er det ikke bare fabelagtigt?! (Eller nørdet??) Jeg synes det er MEga-cool :)

Og tænk engang, Cat Bordhi har skrevet en hel bog med opskrifter på projekter der indkorporerer Møbius-modellen! Den kommer SÅ meget på ønskesedlen til jul (hvis jeg altså kan styre mig så længe!)

Nå men, jeg fik mulighed for at forsøge mig med min egen Møbius, fordi gemalen på eget sommer-ferie-initiativ kørte tilbage til Læsø Uldstue (efter at have brugt flere timer dér med mig) for at købe en overraskelse til mig. Han har helt selv valgt både mønster og garn. (Og jeg har helt selv valgt ham. Det er jeg ret godt tilfreds med! :)

Ikke nok med at den var virkelig sjov (og meget nem) at strikke. Jeg synes også den er blevet vildt flot (hvis jeg selv skal sige det.. ahem), og så er det jo en multi-funktions-beklædnings-genstand:
Oh la la - den bliver et rigtigt vinter-hit!

(My sweet husband bought yarn and a pattern for a Moebius-band for me at Læsø Uldstue - all by himself! I had so much fun knitting it, and I just know that it's going to be a big hit this winter!)

3 kommentarer:

 1. Hold nu op den er super smart, ja du har været heldig med ham, det ville min aldrig kunne finde ud af :0)

  SvarSlet
 2. Skønt at høre om din dejlige opmærksomme mand - og ligeså skønt at høre, hvor meget du værdsætter det :-)

  Og absolut skøn mobius-ting !

  SvarSlet
 3. For pokker da det er smart - Møbius sjal det må da være endnu en ting der skal på to-do listen.

  Et rigtig godt valg du har gjort med den ægtemand god smag har han også :)

  SvarSlet

 

avandia