søndag den 14. november 2010

Fair Isle Socks (og mere Magic Loop)

Så tror jeg nok liiige der var nogen der blev lidt bidt af at strikke mønsterstrik med Magic Loop! Derfor røg der et par ekstra strømper af pindene i weekenden:

Mmmmm - de er dejlig varme (og lidt bedre i størrelsen end de sidste strømper jeg strikkede...)

Mønsteret er Fair Isle Socks fra  Toe-up socks for every Body, garnet er strømpegarn fra Kvickly - en absolut favorit :)

PS Strømperne i bogen ser sådan ud:(I really, really like knitting with two colours with the Magic Loop-technique, so I knitted a pair of Fair Isle Socks this weekend. The pattern is from the book Toe-up socks for every Body - as you can see the original socks in the book is a bit different from my version...)

5 kommentarer:

 1. Hvor er de flotte! Jeg har ofte kigget på Kvickli's strømpegarn, men ikke turde købe det, da jeg ikke vidste om det var godt - men det er det, kan jeg se!
  Kh karen

  SvarSlet
 2. Hold da op de er pæne, det har aldrig tiltalt mig at strikke strømper, men jeg beunder dem der kan super flot.

  SvarSlet
 3. Tusind tak for jeres søde kommentarer :)

  Karen: Jeg er vild med Kvicklys strømpegarn! Selvfølgelig er det ikke det vildeste luksusgarn, men til gengæld er det til at betale og man kommer lige forbi når man nu alligevel er igang med at købe ind! Det er da belejligt... Jeg har sågar engang strikket en hel nederdel af det :)

  SvarSlet
 4. Hold da helt op - du må virkelig have haft fart på pindene ! Seje sokker !

  SvarSlet
 5. Anna, har du strikket en nederdel af det? Det lyder da helt vildt morsomt! Men du har ret - garnet er ikke vildt dyr, så næste gang jeg kommer i Kvicli vil jeg sende dig en kærlig tanke, når der ryger et par hundrede gram i kurven :D
  Glemte i øvrigt at sige, at jeg meget bedre kan lide din udgave af sokkerne end den der er i bogen....dine er meget sjovere :D
  Kh Karen

  SvarSlet

 

avandia