onsdag den 8. december 2010

Strikket hue fra Garniture

For et lille stykke tid siden var jeg på besøg i yndlings-butikken (don't event get me started om det lækre, lækre rundpindesæt fra Japan med håndpolerede pinde, wires der kunne sættes sammen med samlemuffer til længere længder og kuglelejer i koblingen mellem wires og pinde - altsammen leveret i super-lækkert stof-etui!! Oh Lord, siger jeg bare!!).

Jeg havde set disse fine huer på hjemmesiden, og efter at have brugt en enkelt aften på at strikke en til mig selv, og endnu en aften på at strikke den igen i nummeret mindre (str. M) så den passede bedre, er jeg nu også den glade ejer af sådan en. Jeg har haft den på hver dag lige siden! :)(Some days ago I visited my favourite shop. On the website I had seen these cute winther-hats, and wanted to make one for myself! It only took one evening to knit the whole thing (plus one extra evening to re-knit it in a size smaller for at better fit (size M)...)

4 kommentarer:

 1. Den ser rigtig fin ud, dejligt med noget der både pynter og varmer ;-)

  SvarSlet
 2. Ej ej - anede ikke det var så skøn en butik, når jeg besøger min søn i København er vi gået forbi ret tit da han bor ikke så langt derfra........den skal besøges næste gang !!

  Dejlig hue du har strikket ikke kedelig som så meget andet hovedpynt ofte er :)

  SvarSlet
 3. Det lyder som om du har hårdt brug for de der fancy strikkepinde - der er jo, ved du, ting man bare ikke kan leve uden :)
  Super lækker og flot hue !!!!!
  Kh Karen

  SvarSlet
 4. Lykke: det er nemlig lige sådan huen er - helt perfekt!

  Strikkeentusiasten: Du MÅ bare gå derind!! Det er en skøn lille butik med alverdens fristelser og en utrolig sød indehaverske :)

  Karen: Du har jo fuldkommen ret - det her kunne virkelig, virkelig god være én af de dér ting man ikke kan leve uden! Virkelig!!

  SvarSlet

 

avandia