tirsdag den 14. december 2010

Historien om en poncho / Back to square one

Da jeg var på Læsø i sommers og besøgte Læsø Uldstue, købte jeg som bekendt garn til flere projekter. Et at projekterne var lækkert uld til en flot poncho i skyggestrik:Jeg kom godt fra start ( med fine maskemarkører fra Holst Garn): 

Og var meget tilfreds med det fine skyggemønster på begge stykker!:


Jeg syede stykkerne sammen til en poncho:


Prøvede den:


Og vidste med det samme, at jeg aldrig ville blive glad for den... (Hvorfor ligner jeg bare noget der er klædt ud til fest med Mexico-tema når jeg trækker i poncho, når alle andre ser så vinter-smarte ud i samme??!!)

Nå. Men jeg lærte da at strikke skyggestrik...

Efter nogle dages overvejelser, har jeg nu lagt andre planer for garnet (noget med February Lady og brede striber), og til flere andres  rædsel (ikke min - jeg er såmænd godt tilfreds med beslutningen!) ser ponchoen nu ud som da jeg startede:(When I visited Læsø Uldstue this sommer, I bought yarn for at poncho in shadow/illusion knit. I was very pleased with the way the pattern turned out, sewed the thing together and put it on. That's when I realised that I would never want to wear it! After some days of thinking, I've got other plans for the yarn, and the poncho is now back to square one!)

3 kommentarer:

  1. Neeeej, det var da et så fint poncho - slet ikke noget mexikaner over det! Nå, men håber du får brugt det dejlige garn til noget du bliver glad for :-)

    SvarSlet
  2. Sådan har jeg det også, op med det hvis det ikke dur...

    SvarSlet
  3. Altså jeg synes ikke der er det mindste mexicaner over den poncho......med hvad hjælper det hvis du ikke bryder dig om den - så er der kun en udvej !!

    SvarSlet

 

avandia