søndag den 22. august 2010

Elvira for voksne - færdig

Faktisk er det ved at være et stykke tid siden. At jeg blev færdig med Elvira for voksne altså... Jeg skulle bare liiige have taget billeder til at vise frem. Det var åbenbart et projekt i sig selv:


Mønsteret er fra Rasmilla, som laver sådan nogle fine ting, og oven i købet er sød og sjov at skrives med :) Oprindeligt er mønsteret en tunika, men jeg har strikket den noget længere så den istedet kan bruges som kjole. Sanne (som står bag Rasmilla) har været meget behjælpsom med at finde ud af hvor meget garn der skulle bruges, og med at foreslå ændringer til halskanten for at styrke bæreevnen.

Garnet er Rasmillas Luksusgarn - en lækker blanding af uld og silke som er blevet noget så let og lækker efter at kjolen er blevet skyllet op og centrifugeret!

Kjolen lukkes i ryggen med knapper, som det (måske) ses på dette skæve, ufokuserede og underbelyste billede (sorry - det blev bare ikke bedre):


Jeg glæder mig allerede til at bruge den, når vejret lægger lidt mere op til at være hyllet ind i uld!

(A little while ago I finished Elvira for voksne and took quite a while to take pictures of the finished dress... The pattern is from Rasmilla who makes some very nice things! Since the original pattern if for a tunic, she was very sweet and helped me figure out how much yarn was needed, and how to make the upper part of the dress stronger to cary the added weight/length. The yarn is Rasmillas luksusgarn, a mixture of wool and silk. I can't wait to wear it in the fall :)

7 kommentarer:

 1. Hold nu op den er jeg vild med, den skal strikkes en dag :0)

  SvarSlet
 2. Jeg glæder mig også helt vildt til at gå med den! :)

  Helle Holst (www.holstgarn.dk) har også strikket én - jeg tror faktisk, at det var da jeg så hendes, at jeg første gang fik lyst til at strikke den... Se bare her: http://strikkekurven.blogspot.com/2009_06_01_archive.html

  SvarSlet
 3. Den ser supergod ud - jeg vil se den live ! ... og røre :-)

  Det er nærmest umuligt at tage gode detaljerede fotos af sort strikketøj ... hvis man ikke skal lysne billedet så meget, at det fremstår gråt.

  SvarSlet
 4. Hvor mange gram garn har du brugt ?

  SvarSlet
 5. Den er godt nok fin. Fantastisk når man får sådan en god service :-)

  SvarSlet
 6. @ Dorte: Jeg har brugt ca. 575g til str. L. Mon ikke du kunne nøjes med lidt mindre garn - jeg vil ikke tro din kjole skulle være helt så lang :)

  Og jeg vil varmt anbefale at handle med Rasmilla - har gjort det flere gange og altid fået fantastisk service (og tænk - der var karameller med i pakken fra hende. Super ekstra lille opmærksomhed!)

  SvarSlet

 

avandia