mandag den 30. august 2010

Miniclutch (igen-igen)

En kær veninde havde fødselsdag for nylig, og i den anledning syede jeg denne miniclutch til hende (Jeg har syet modellen før - se bare hér hvor der også er link til hvor du kan købe mønsteret)

På øverste billede kan man ane, at foret ikke går helt op til kanten på indersiden af frontklappen. Normalt ville jeg have pillet det op og syet det igen, men pyntestikningerne (som i dette tilfælde også er den syning der lykker vendehullet og hæfter for og yderstof sammen langs hele toppen) er syet med en lyserød tråd som var så godt som sluppet op da jeg skulle sy denne syning, så der var ikke tråd nok til at sy det om... Det sker heldigvis ikke særlig tit!

Ellers er jeg helt vild med stofferne - hvor de er fra? Jamen, de er da fra yndlingsbutikken (Nå, det havde du måske gættet? Se i øvrigt på bloggen hvordan butikkens 4-års fødselsdag skal fejres :)

Foer-stoffet minder mig om en helt specifik scene i Heroes-serien. Scenen foregår i Japan for flere tusind år siden, i en lund med kirsebærtræer der drysser sine blade som fin sne ned over en af hovedpersonerne, der er taget tilbage i tiden for at... Nå, sidspring - underholdende serie, mega-dårlig sæson (2) og vanvittig smuk scene!
(Bemærk hvordan jeg på snedig fotografisk vis undgår at vise 'fejlen' øverst på lukkeklappen, ved at lade motivet flyde ud over billedets grænser... eller noget...)(Once again I made a miniclutch - I've made them before and absolute love the way they turn out! This one was for at dear friends birthday)

3 kommentarer:

  1. Den er bare så sød så sød, og jeg krydser stadig finger for at der bliver en tilovers en dag :0)som jeg kan købe :0)

    SvarSlet
  2. jeg kan godt forstå du gentager successen - det er en rigtig sød model.

    SvarSlet
  3. "- underholdende serie, mega-dårlig sæson (2) og vanvittig smuk scene!" - SO TRUE! ;)

    SvarSlet

 

avandia