tirsdag den 11. maj 2010

Hjemmelavede maskemarkører

Jeg er så heldig at være omgivet af indtil flere dejlige kolleger, der er lige så tossede med håndarbejde som jeg. Nøj hvor mormor-bølgerne af og til går højt :)

En af disse kolleger er startet på et strikketøj, som kræver, at hun i starten skal fægte noget så eftertrykkeligt med meget få masker på strømpepinde (som hun ikke er aller-bedste venner med), og oven i købet løbende tage ud helt bestemte steder allerede fra starten af...

Vi har diskuteret en del hvordan man bedst kommer om ved den slags eksistentielle udfordringer, og derfor har jeg lavet disse til hende:


De hjælper jo desværre nok ikke på fægteriet, men måske kan de i det mindste gøre det lettere at holde styr på udtagningerne!

De blev pakket fint ind (og hvor er det egentlig utroligt hvor lidt der skal til, før sådan noget ser ud af noget!):


Og hun blev glad :)


(I made these stich-markers for a colleague who is knitting something that requires her to start out with very few stitches on double-pointed needles at the same time as she has to increase on every second round! Hopefully the markers will make it a little easier to find the right places for the increases :) )

2 kommentarer:

  1. Det var da også en sød tanke :0)og god ide.

    SvarSlet
  2. Jeg er den lykkelige modtager - og undre mig over at jeg ikke selv for lang tid siden har fået den ide. De er simpelhen perfekte og har gjort arbejdet meget nemmere. De vil følge mig fremover. Du er bare så betænksom.

    SvarSlet

 

avandia