torsdag den 6. maj 2010

Så luk dog!

I dag var posten så venlig at bringe mig denne fine mobiltaske. Den er af sart lilla læder og kommer fra By&My, som har åh så mange fine ting!


Jeg havde selvfølgelig tjekket målene på forhånd, så jeg var sikker på at min telefon kunne sidde lunt og godt derinde når den følger mig på min færd rundt i verden! Jeg havde bare liiiiige glemt at tage højde for stikket til headsettet... Arrrrrrh f... - når headsettet er sat i, kan tasken lissom ikke lukke. Overhovedet:


Hmmm, nå - Den slags er der heldigvis råd for, og frem af gemmerne kom ham hér, som vist er mindst lige så gammel som mig, men stadig har skarpe tænder:lykkedes det rent faktisk at lave lavede jeg hullet til stikket det helt rigtige sted:

Og nu ser det ud som om det hele tiden har været meningen at tasken skulle ha' hul i toppen... (Bortset fra den lille flænge jeg kom til at lave i læderet, og som irriterer mig ganske meget. Mon dog ikke det kan retoucheres med en tusch i den rigtige nuance? Det skulle ikke være første gang!) :)

(Today the post delivered a pretty leather-purse for my phone. But alas, when ordering it I forgot to factor in the added length of the phone when plugging in the headphones... Luckily I had a sharp holemaker (? wonder what it is really called in english), and managed to make a hole just the right place for the headphone-jack)

2 kommentarer:

  1. Ih, hvor er du kreativ ... ikke at jeg overhovede betvivlede det !

    SvarSlet
  2. Tusind tak Dorte! Jeg tænker kreativ/desperat - same, same, but different?... Du ved: Nød lærer nøgen kvinde at spinde (eller lave huller) :)

    SvarSlet

 

avandia