tirsdag den 18. maj 2010

I'm ba-ag...

Jeg har rigtig fået kørt nogle kilometer med den nye symaskine!

Jeg fandt en supergod tutorial til en vendbar taske hér, hos Very Purple Person og har allerede syet flere udgaver af den! Først en 'kladde' af gardinstof og fint blomstret foer fra Stof 2000:


Og hvad er det? En indvendig lomme? Jeps! Med lynlås. Som blev fin!!

 

Jeg har fundet tutorial til indvendig lynlåselommer hos U-handbag. (Nej, hvor er det bare en inspirerende blog, med jeg ved ikke hvor mange tutorials til tasker og deslige (og halleluja - hun har også en webshop, hvor hun blandt andet sælger tilbehør til taskeproduktion og færdige kits til forskellige fiiine tasker))

I den oprindelige udgave hos Very Purple Person er der ikke lynlås-lomme i tasken, men med en tutorial der er så udførlig og så let at forstå (på engelsk), til en lomme der kommer til at se SÅ professionel ud, kunne jeg ikke lade være at kaste mig ud i det!

Det gik så godt, at de følgende tasker også fik indvendige lommer - og en selv-udtænkt lukkemekanisme med matchende stofbetrukket knap:

 


 

Tænk en gang, at nogen kan skrive en tutorial der gør, at jeg kan lave noget der ser så professionelt ud!! (Ja, jeg er lidt oppe og køre over den lomme!)

Det blev også til en lille toilettaske i foerstoffet (som er fra Garn-iture, ligesom foerstoffet i den nederste taske).

Bemærk den stofbetrukne knap med fine fugle-syninger - det er så alt hvad det indtil videre er blevet til af fancy sting med den nye maskine... Når alt kommer til alt er ligeud- og zigzag-sting nok det man har allermest brug for, men lidt har vel også ret :)

 

Og en servietholder til tasken må man da også ha':

 

Hele sættet var en fødselsdagsgave som blev givet væk forleden:

 

 Jeg skulle også lige ha' en taske (mere) selv:

 

 Der er nu noget særligt over en stofbetrukket knap!

 

Og oh, den lomme! Den bli'r jeg ikke træt af foreløbig!! :)

 

Kan man få for mange fine tasker til sit håndarbejde, spør' jeg bare?

(I finally got to sew quite a bit with the new sewingmachine. I found a tutorial for at cute bag at Very Purple Person, and a tutorial for a pocket with zipper at U-handbag (I absolute love how nice the pockets turned out!). 1-2-3 different bags from same pattern)

4 kommentarer:

 1. Du er da for vild, Anna !! Sikke dog en flot produktion !

  Jeg regner med at se nærmere på ... og røre ved .... den indvendige lomme meget snart :-)

  SvarSlet
 2. Jeg er da vild med de tasker, super super flot.

  SvarSlet
 3. Hvor er du bare produktiv.

  SvarSlet
 4. Hvor er du bare produktiv.

  SvarSlet

 

avandia